XORO
Image default
Telefonie

iPhone 6s

Smartphones zijn de hype hedentendage, niemand kan en wil meer zonder, want niets is zo fijn als socializen via de media; jong en oud, we doen het tegenwoordig allemaal! Overigens niet alleen om te socializen, maar ook om te gamen of je bankzaken bij te werken, alles wat jij wil, kun je met handige apps op je smartphone zetten. Zo ook met de nieuwe iPhone 6s.

iPhone 6s bij een abonnement

Up to date met de laaste nieuwe iPhone6s? De kwaliteit van de optie camera bij de Iphone6s is ook beter dan de voorgaande versies, nu met wel een 12 megapixel camera, welke zeer mooie foto’s maakt. Wil jij ook helemaal up to date blijven en een gratis smartphone? Het maakt niet uit via welke provider dan ook, ze hebben allemaal leuke aanbiedingen met een passend en op jouw wensen af te sluiten abonnement.  Sluit dan nu een abonnement af en ontvang een gratis iPhone 6s.

conclusie iPhone 6s

Een geweldig fijne telefoon met alles wat je gewend bent van Apple, verkrijgbaar in de kleuren space grijs, zilver, goud en roségoud. De Iphone6s is zelfs nog iets geavanceerder dan de vorige versies, dat wil zeggen een wat groter werkgeheugen, een nieuwe processor; samengevat: door de intern (beetje) betere hardware met 3D touch maar ook een verbeterd touchscreen.  

https://smartphoneblog.nl/