XORO
Image default
Bedrijven

Nooit meer verder klikken dan de eerste pagina

Je wilt natuurlijk altijd meer winst behalen als bedrijf. Om deze nieuwe winst te kunnen behalen kun je er bijvoorbeeld voor kiezen opzoek te gaan naar nieuwe markten. Misschien vind je op de nieuwe markt de omzet die u wenst. Google is zo’n bedrijf dat altijd opzoek is naar iets nieuws. Google koopt allerlei nieuwe startups over en daarmee ook hun nieuwe ideeën. Maar Google blijft natuurlijk ook bij verreweg de meest gebruikte zoekmachine op het internet. Het kan ondernemingen enorm veel helpen een hoge positie te hebben in Google zijn zoekmachine. Het liefste een toppositie, want een bezoeker en gebruiker van de zoekmachine zal niet verder dan de tweede pagina kijken. Alles op de twee pagina heeft al bijna geen kans gezien te worden. Bedrijven willen daarom een toppositie Google. Deze online vindbaarheid in Google kan veel invloed hebben op een onderneming.

Door online hoog zichtbaar te zijn in Google kan het je flink meer omzet genereren, want als iemand iets nodig heeft of zoekt dan zal hij of zij Google gebruiken om dat te vinden.

 

Maar Google is niet alleen nog maar een zoekmachine. Google koopt veel beginnende bedrijven, genaamd startups, over. Wanneer Google het een goed idee vind kun je er nog wel eens stinkend rijk van worden. De meest bekende overname van Google is natuurlijk Youtube. Daarnaast is Google ook met iets ontzettend populairs bezig genaamd Google Glass. Dit is een elektronische bril van Google.

 

Google heeft ook andere projecten die zij aan het ontwikkelen zijn. Google ontwikkeld een digitale assistent die veel slimmer is door kunstmatige intelligentie. Deze assistent kan verbanden leggen, objecten herkennen en begrijpen foto’s en de menselijke taal beter. Een andere opmerkelijk ontwikkeling binnen Google is dat ze proberen zich te wagen op de hypotheekaanbieders vergelijken markt. Dit is juist een markt met al veel concurrentie. Veel mensen verwachtte niet veel, maar het blijkt niet zo’n vreemde stap van Google. Veel mensen gebruiken sowieso al Google om hypotheken te vergelijken.

http://www.economy.nl/