XORO
Image default
Bedrijven

Online werkplek

Een werkplek online, heb je daar wel eens aan gedacht? Voor bedrijven die flexibel willen omgaan met het werk of zelfstandige ondernemers is het ideaal. Je kunt altijd bij je bestanden, bedrijfssoftware, e-mail en andere documenten. Het is niet meer van deze tijd om altijd op dezelfde werkplek te moeten zitten. Het is veel efficiënter en ook leuker om overal waar je maar wil te kunnen werken. Ben je onderweg met het openbaar vervoer en heb je toevallig even tijd over? Het enige wat je nodig hebt is een connectie met het internet en je kunt aan de slag met je werk! Via een simpele snelkoppeling op je bureaublad heb je namelijk toegang tot je online werkplek en heb je alle gegevens die je nodig hebt bij de hand.

 

Dit klinkt natuurlijk al erg aantrekkelijk, maar hier zijn nog een aantal andere voordelen.

  • Je betaalt een vast tarief per maand voor het onderhoud, de licenties, de werkplek, een mailbox en de ondersteuning. Deze kosten zijn van tevoren te overzien en er komen geen onverwachte hoge kosten bij.

  • De online werkplek zorgt ervoor dat er automatisch een back-up wordt gemaakt van je gegevens. Dit gebeurt dagelijks, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken dat gegevens verloren gaan.

  • De gegevens staan niet opgeslagen op je laptop of computer, maar in een goed beveiligd data centrum op de server. Als de laptop of computer vervolgens onverhoopt gestolen wordt of kapot gaat, is er niets aan de hand met de gegevens, omdat ze ergens anders opgeslagen zijn.

  • Ook heb je geen last van langzaam internet, want je werkt op de server en die heeft goed internet, omdat die is voorzien van snelle glasvezel verbindingen. Ongeacht van waar je je dus bevindt, kun je altijd prettig werken.

  • Je hoeft geen dure laptop of computer te kopen, want je werkt op een server met goede software licenties. Dit zit meestal inbegrepen in de online werkplek. Zo kun je geld besparen op systeembeheer.

 

https://www.danteck.nl