XORO
Image default
Banen en opleidingen

Bekister prefabbeton

Bekister prefabbeton ( m/v )

Functie

Voor onze koper zijn wij op zoek naar een bekister voor prefab beton. In deze functie staat u in voor het voorbereiden van de bekistingen. Voorts zal u ook het bekisten en het betonneren opdienen uit te oefenen. Mits nodig, kan u ook alle hulpstukken monteren.

Aanbod

U komt terecht in een stabiel en groeiend onderneming, waarbinnen u de ongebondenheid krijgt om onafhankelijk te werken en verantwoordelijkheden op te nemen. Een onderneming met een familiale sfeer waar er een open en directe communication is en waar ronddwalen als huisgezin, professionele groei, kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan. U ontvangt een correcte verloning op onderstel van inspanning en ervaring. Na een postieve evaluatie krijgt u kans op een vast verbintenis.

Jouw profiel

U genoot een dressuur bouw/hout of heeft al enkele jaren ervaring in de sector. het is relevant dat u kan plannen aflezen! Voorts beschikt u over het nodige bxe8ta inzicht. wanneer u ervaring heeft als ijzervlechter of met een rolbrug kan werken, kennen heeft van prefab beton is dit een pluspunt. betonwapeningen assembleren, met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren, funderingen boren, leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen verwezenlijken, prefabelementen in beton vervaardigen ( leggers, drempels, betonplaten,. . . ), de funderingen, de bouwput en het stortbed gladmaken en voorbereiden naargelang de talud, beton thuisbezorgen en het geleverde beton narekenen, wapeningen in beton geplaatst in functie van de toepassing ( betonplaten, wanden, palen, onderuithalen,. . . ), draagstructuren monteren ( aanlegplaats, stutten, toneel,. . . ), prefabelementen in beton assembleren en bevestiging, betonnen werkstukken bekisten, opvullen en ontkisten, de werfzone inplanten ( bewaking, opslag van de uitrusting en de materialen,. . . )

3de of 4de graad beroepssecundair opleiding ( bso3 of bso4 ), 3de graad technisch secundair opleiding ( tso3 ), 3de graad algemeen vormend secundair opleiding ( aso3 )

https://www.nieuwejobs.com/job/q/bouw.html