XORO
Image default
Woningen

Vijf redenen waarom je een gecertificeerde slotenmaker zou moeten inhuren

Vijf redenen waarom je een gecertificeerde slotenmaker zou moeten inhuren

 

Op een bepaald punt in ons leven, moeten we uiteindelijk allemaal een beroep doen op de diensten van een slotenmaker. Of dat het nu is omdat we buitengesloten zijn, een nieuw huis hebben gekocht en de noodzaak voelen om de sloten te veranderen of dat we de sleutels in de auto hebben laten liggen, het kiezen van de juiste slotenmaker is een taak waar niet te lichtvaardig over moet worden gedacht. Je kunt op zoek gaan in het telefoonboek of op het internet wat tientallen namen van bedrijven zal opleveren, maar hoe weet je nu of men gerenommeerd is of niet? Het kiezen van een gecertificeerde service is de enige zekere manier om te weten dat de slotenmaker goed is opgeleid en gerenommeerd is.

Hier zijn vijf redenen voor het gebruik van een gecertificeerde slotenmaker service.

  1. Gecertificeerde slotenmakers krijgen een uitgebreide training en veiligheidsmachtigingen om klanten te kunnen verzekeren dat ze gerenommeerd en gekwalificeerd zijn. In de meeste staten kan iedereen zich een slotenmaker noemen met inbegrip van criminelen en mensen die proberen te profiteren van de slechte situatie waarin een klant belt. Door het inhuren van een gecertificeerd slotenmaker kunnen de klanten op hun gemak worden gesteld omdat ze weten dat ze een gekwalificeerde en integere vakman hebben ingehuurd.
  2. Gecertificeerde slotenmakers zijn verzekerd en legaal. Dit betekent dat in het geval van beschadiging ten gevolge van het werk van de slotenmaker, de huiseigenaar de kosten voor de reparaties om het probleem te verhelpen kan verhalen. Als je een onverzekerde slotenmaker inhuurt en er ontstaat materiële schade is het de verantwoordelijkheid van de huiseigenaar te om te betalen voor de reparatie.
  3. De diensten van slotenmakers omvatten meer dan het veranderen van sloten. Uiteraard kunnen slotenmakers eenvoudige sloten veranderen en ze openen als klanten zijn buitengesloten van hun auto’s of woningen, maar ze kunnen ook beveiligingssystemen, bewakingscamera’s en een kluis installeren. Veel gecertificeerde slotenmakers zijn goed op de hoogte van de nieuwste technologieën zoals noodknoppen, high tech beveiliging van de ingang en biometrische sloten die vingerafdrukken gebruiken als “sleutel”.
  4. Gecertificeerde slotenmakers zijn vaak goed opgeleid en hebben ervaring met de manier waarop criminelen denken. Slotenmakers kunnen eigenaren van onroerend goed helpen de veiligheid van hun huizen en voertuigen te evalueren en plannen ontwikkelen om hen te helpen beschermen tegen criminelen. Veel slotenmakers worden ingeroepen na overvallen om sloten te veranderen en om ervoor te zorgen dat de huizen weer veilig zijn en hebben ervaring met het dwarsbomen van criminelen.
  5. Gecertificeerde slotenmakers zijn 24 uur per dag beschikbaar. Ongeacht de tijd is hulp slechts een telefoontje verwijderd.

 

Zoekt u een gecertificeerde slotenmaker in Den Haag? Neem dan contact op met Locksecure. Met de jarenlange ervaring en all-round service is geen klus on te groot. We horen graag van u!

http://www.locksecure.nl/