XORO
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een OR cursus leert u om te gaan met de tijd

Een passende OR cursus voor OR-leden

Eigenlijk is iedereen het er wel over eens dat er te weinig uren zitten in een dag. U wilt in 24 uur het liefst veel meer doen dan de tijd toelaat. De uren vliegen om en voor u er erg in heeft is de dag alweer ten einde. U komt tot de conclusie dat u uw dag eigenlijk niet erg effectief in hebt gericht en er nog teveel belangrijke zaken zijn blijven liggen. Bent u werkzaam binnen een OR en wilt u alles leren over het goed gebruiken van uw tijd, dan bestaat hier een geschikte OR cursus voor. Een OR cursus heeft onder andere de volgende inhoud:

  • Efficiënt omgaan met uw tijd
  • Uw persoonlijkheid, perfectionisme en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Delegeren en loslaten
  • Omgaan met werkdruk

 

 

Misschien is het loslaten nog wel het moeilijkste om te leren. Zeker in combinatie met perfectionisme. Hoe bepaalt u nu wanneer iets echt klaar is en wanneer is goed, goed genoeg? Ervaart u een grote werkdruk, dan werkt dat niet bijzonder prettig. Het is dan goed om overzicht te creëren in uw situatie. Om binnen de OR prettiger te kunnen werken, is het volgen van een OR cursus eigenlijk echt een must. Er bestaan verschillende cursussen op dit gebied, welke allemaal het aanraden waard zijn.

 

Verschillende trainingsvormen

Het resultaat van een OR cursus kan zijn dat u beter inzicht heeft gekregen in uw manier van werken en u daarnaast veel effectiever met uw tijd om kunt gaan. Het kan maar zo zijn dat u dan juist tijd overhoudt. U leert handigheidjes om als OR-lid uw taak zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Deze cursussen zijn in verschillende trainingsvormen te volgen. Neem contact op met een trainingsadviseur om te horen wat er precies mogelijk is.

https://www.academy4-or.nl/or-trainingen/