XORO
Bedrijven

Gezond leven met een gezond lijf

In deze tijd wordt men heel oud en dat is natuurlijk ook wat de meesten van ons graag willen. Maar ouder worden doen we het liefst natuurlijk wel zonder al teveel gebreken. Je hebt natuurlijk niet alles zelf in de hand maar je kunt wel zo goed mogelijk voor jezelf en voor je lijf zorgen. Een van de manieren om dat te doen is door het nemen van goede voedingssupplementen om zo te zorgen dat eventuele tekorten in je lijf en in je dieet op een verantwoorde wijze worden aangevuld. Maar welke voedingssupplementen kopen? Waar moet je op letten en wat wil je juist niet?

Allereerst is het belangrijk om eens een kritische blik te werpen op je dieet. Wat mist er in je dieet en wat heeft aanvulling nodig. Want dat is waar het slikken van voedingssupplementen om draait: het aanvullen van je dieet. Het is nooit de bedoeling dat voedingssupplementen delen van je dieet gaan vervangen, het is altijd bedoeld als aanvulling. Het kan echter wel zijn dat je om bepaalde redenen, bepaalde essentiële delen in je dieet mist. Zo is het heel belangrijk dat je omega vetten binnen krijgt. Deze zitten in vette vis, maar niet iedereen houdt van vis. Daarom kan het voor die mensen nuttig zijn om deze tekorten aan omega vetten aan te vullen met voedingssupplementen. Wist je al dat deze supplementen ook goed zijn voor je huisdieren, je kat en je hond? Het is ook goed voor hun haren en hun hart en bloedvaten en dat is precies hetzelfde effect als waarom het goed is voor jou.

Bekijk dus goed wat jij tekort komt en probeer deze tekorten op een verantwoorde manier met voedingssupplementen aan te vullen. Als je twijfelt, is het verstandig om eerst je huisarts hierover te raadplegen om zeker te zijn dat je het goede neemt.

http://www.oligo-pharma.nl/