XORO
Beauty en verzorging

Niet meer boos kijken

Krijg jij ook zo vaak de opmerking of je boos bent, terwijl je helemaal niet boos bent? Dat kan komen door die vervelende fronsrimpel in je voorhoofd. Fronsen is een ongecontroleerde beweging van het gezicht maar kan er helaas voor zorgen dat je een boze uitstraling krijgt, terwijl je helemaal niet boos bent (al zou je wel boos worden van al die opmerkingen..).

Buiten dat het ontsierend kan zijn, kan een fronsrimpel ook vervelende klachten zoals hoofdpijnen veroorzaken. De fronsrimpel verminderen kan dan wenselijk zijn. Gelukkig is deze behandeling helemaal niet ingewikkeld en zeer eenvoudig uit te voeren bij een cosmetische kliniek.

Het verminderen of verwijderen van de fronsrimpel gebeurt met botox. Botox is een spierontspanner en dat is ook precies wat het moet doen bij een fronsrimpel. Een fronsrimpel ontstaat door het veelvoudig aanspannen van het voorhoofd. Wanneer men ouder wordt, wordt de huid ook slapper en zal de huid op het gezicht ook niet meer zo snel in vorm schieten als deze vroeger wel deed. Bovendien vermindert ook ons gezichtsvermogen als we ouder worden, met als gevolg dat we soms moeten turen om iets goed te kunnen zien. Terwijl we dat doen, spannen we ook onbewust de fronsspier meer aan, wat er weer voor zorgt dat de huid meer belast wordt. Omdat deze niet meer zo makkelijk terug springt, kan het zo zijn dat deze rimpel ontsierend blijft staan op het gezicht.

Bovendien kan een fronsrimpel voor hoofdpijn zorgen en dat is natuurlijk extra vervelend. De behandeling met botox is een kleine, weinige ingrijpende ingreep. De behandeling zelf duurt vaak nog geen 15 minuten en daarna kunt u gewoon weer naar huis.

Het resultaat is niet permanent maar u zult zeker een half jaar plezier hebben van de behandeling. Daarna kunt u eventueel voor herhaling kiezen als u daar prijs op stelt.

http://www.faceland.nl