XORO
Energie

HOGE KWALITEIT GU10 LED LAMPEN

 

Met de vooruitgang in de technologie, worden moderne manieren gebruikt om energieverbruik en kosten te verminderen. Wij bij LEDS-DEPOT begrijpen duidelijk deze eisen, zo leveren wij nu een breed scala aan LED-verlichting die kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen. De noodzaak om te besparen op elektriciteit is in sommige landen groot, hier worden de mensen geconfronteerd met afschakelings problemen. 

 

Led lampen zijn de beste gadget om veel energie te besparen, en uw maandelijkse rekeningen te verminderen. Dit bijvoorbeeld met GU10 led. U kunt dit beschouwen als een super goede energie bespaarder. U kunt gebruik maken van meerdere LED-verlichting in uw woning voor een goed en volledige verlichting. Dit is het meest gangbare apparaat dat wordt gebruikt over de hele wereld om energie te besparen en de meest aantrekkelijke specificatie is dat de levensduur 50.000 uur is.

Deze lampen zijn gemaakt met materialen van hoge kwaliteit, dat is de reden waarom deze meer dan 50.000 uur werken. Deze efficiënte gu10 led energie bespaarder wordt geleverd in een formaat van 50 x 60 mm, die eenvoudig kunnen worden aangebracht in plaats van de oude halogeenlamp of oude energie spaarlampen. Het is zeer licht van gewicht bijna 64g. Het is een 3 Watt elektrisch apparaat. De LED lamp is voorzien van 3 LED ‘ s en elke led is 1 Watt, dat maakt het totaal van 3 watt. De meest aantrekkelijke functie is het warmte-management, de interne leider van de koperhitte samen met de externe aluminium behuizing zijn geïntegreerd tot in de perfectie.

 

U kunt deze kopen in verschillende kleuren naar uw keuze. Het wordt geleverd in rood, blauw, groen, daglicht wit en warm wit. Er komt een instructie tijdens de aankoop van het product voor het kiezen van een kleur. Als je niet van plan bent om een kleur te kiezen naar uw keuze dan kunt u het bedrijf een willekeurige kleur laten kiezen. 

 

http://www.leds-depot.be/led-230v/gu10-led-spots.html