XORO
Woning en Tuin

Raamwinkel: ramen op maat aan aantrekkelijke prijzen

Zoek je ramen voor bij jouw thuis of op kantoor? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar kwalitatieve ramen en dit het liefst aan betaalbare prijzen. Bij Raamwinkel zit je goed voor aluminium en pvc ramen met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding, standaard of op maat. Wij zorgen voor ramen die zowel bij je budget als bij je interieur passen!

 

Aluminium en pvc ramen van hoogstaande kwaliteit

Het ene interieur is het andere niet en niet zo maar elk raam is dan ook geschikt voor om het even welke ruimte. Dat is precies de reden waarom Raamwinkel zowel aluminium als pvc ramen aanbiedt in diverse uitvoeringen. Beide genieten van dezelfde hoogstaande kwaliteit, maar hun eigenschappen verschillen.

Onze aluminium ramen zijn afkomstig van het topmerk Aliplast en bieden tal van voordelen. Zo zijn ze sterk en licht, bieden ze personalisatie mogelijkheden te over, zijn ze duurzaam en robuust en vereisen ze een minimum aan onderhoud. Onze pvc ramen komen dan weer van het merk Aluplast en bieden je eveneens diverse voordelen. Ze bieden bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde, zijn onderhoudsvriendelijk en zijn enorm stevig. Beide zijn verzekerd van een jarenlange levensduur én zijn verkrijgbaar aan aantrekkelijke prijzen!

Raamwinkel heeft slecht één doel voor ogen: een 100% klanttevredenheid bekomen bij elke klant, ook bij jou. Hoe we hier garant voor staan? Door puur maatwerk enerzijds en door dit aan te bieden aan fabrieksprijzen anderzijds. Onze ramen zijn immers standaard stuk voor stuk uitstekend uitgerust, maar je kan ze steeds personaliseren naar hartenlust. Ramen komen in allerlei afmetingen en kleuren, maar het is belangrijk dat je exemplaren kiest die het beste bij je passen, zowel wat betreft je budget als de looks van je woning. 

 

Meer weten over de prijzen voor je ramen?

Of je nu op zoek bent naar ramen in aluminium of pvc, je kan beide types komen bekijken in onze toonzaal, waar onze medewerkers je graag bijstaan met raad en daad en je advies op maat geven, indien gewenst.. Je ons tot slot ook steeds contacteren via het telefoonnummer +32 53 85 73 59 of via het e-mailadres info@raamwinkel.be. We proberen je zo snel mogelijk verder te helpen!

https://www.raamwinkel.be/nl/ramen-prijzen