XORO
Image default
Vakantie

Vakantieparken in België

Vakantieparken in België

Vakantieparken in België worden al jaren druk bezocht door bezoekers uit binnen en buitenland. België is onder Nederlanders een populaire bestemming. Hoewel België maar een paar uur rijden is met de auto, heb je toch het gevoel even helemaal weg te zijn. Zodra je de grens overgaat heb je meteen het gevoel dat je in het buitenland bent. Zo heb je een echt vakantiegevoel zonder ver te hoeven reizen. Je kunt Nederlands praten en met de Euro betalen. Een vakantie naar België is dus heel laagdrempelig. Het is ook een voordeel dat een aantal plaatsen in België goed te bereiken is met de trein.

 

Welke aanbieders zijn er?

Als je een vakantie op een vakantiepark in België wilt boeken, dan kun je bij vele aanbieders terecht. Center Parcs, Sunparks, Landal GreenParks, Roompot en Holiday Suites zijn bekende en betrouwbare parken. Welke aanbieder voor jou het meest geschikt is hangt helemaal af van je wensen. De grote aanbieders als Center Parcs en Landal hebben vaak grote parken met allerlei faciliteiten voor jong en oud. Gezinnen met kinderen en grote groepen kiezen vaak voor dit soort parken, omdat iedereen zich er kan vermaken. Als je wat meer rust zoekt en al die activiteiten niet nodig hebt, dan is Holiday Suites een goede optie. Fijne huisjes in een rustige omgeving.

 

Populaire bestemmingen in België

In België zijn vele populaire plaatsen om vakantie te vieren. De Belgische kust is al jaren druk bezocht. De Ardennen is geliefd onder avontuurlijke en sportieve vakantiegangers. Maar ook in de steden is van alles te beleven. Cultuur snuiven in Brussel, winkelen en de dierentuin in Antwerpen, rondwalen in pittoresk Gent, er is echt voor iedereen wel iets te doen. België staat ook bekend om haar Bourgondische levensstijl, dus er valt ook genoeg te genieten qua eten en drinken.