XORO
Image default
Auto

De Renault Trafic: een bakbeest met veel ruimte

Lange ladders, grote kratten, veel dozen, je kunt het zo gek niet bedenken of het past in de Renault Trafic. Een grote bestelbus die in een aantal verschillende uitvoeringen te vinden is. Denk aan een versie met een hele grote laadruimte, of misschien een versie met een extra achterbank. Op die manier kun je toch nog wat extra mensen meenemen, wat handig kan zijn als je bijvoorbeeld een groot klusbedrijf hebt of bij een klus plots extra personeel nodig hebt. Natuurlijk kun je deze auto voor een gezinsvakantie aanschaffen, maar een Renault Trafic leasen is misschien nog wel de beste optie.

Waarom leasen?

Door een auto te leasen zit je niet zo snel heel erg lang vast aan een auto. Tegenwoordig kun je er zelfs al voor kiezen om een auto maar een maand te leasen. Ongeacht voor welke periode je kiest, alle kosten zijn bij die maandprijs inbegrepen. Zo hoef je nooit meer na te denken over eventuele gebreken die gemaakt moeten worden, brandstofkosten, wegenbelasting en zelfs de verzekering. Het wordt allemaal netjes voor je in een leaseplan opgesteld. Mocht je ervoor kiezen om met de Renault Trafic naar het buitenland te reizen, voor een hele lange roadtrip bijvoorbeeld, neem dan geen brandstofkosten op in je leaseplan. De brandstofkosten i zo’n plan gelden namelijk alleen voor kilometers die worden gereden in Nederland.

Waar leasen?

Als je van plan bent om een Renault Trafic te gaan leasen, dan is internet je allerbeste vriend. Door slechts enkele stappen te zetten op het internet, kun je overal prijzen en dergelijke vinden en die kun je dan weer met elkaar vergelijken. Er zijn tientallen websites te vinden voor het leasen van een auto, sommigen zelfs specifiek gericht om het leasen van bedrijfswagens zoals de Renault Trafic. Je hoeft dus nooit meer te betalen dan past bij jouw portemonnee.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen