XORO
Image default
Auto

Onbezorgd rijplezier met een lease auto

Misschien denk je erover om een auto te leasen voor privé gebruik of zakelijk. Dankzij de groeiende lease markt en vele leasemaatschappijen is er een ruime keuze aan lease auto’s en specificaties. Hoewel het bij leasen gebruikelijk is voor een aantal jaar het gebruiksrecht van een auto te krijgen tegen een maandelijks bedrag, kun je ook voor minder dan een jaar een auto leasen. Dit heet shortlease. Dit kan voordelig zijn als je bijvoorbeeld een bedrijfsauto seizoensgebonden nodig hebt. Een auto leasen hoeft niet duur te zijn en afhankelijk van de lease periode kan het veel goedkoper uitvallen dan wanneer je een auto koopt.

Citroën Berlingo leasen 

Een fijne lease auto die zowel geschikt is als bedrijfsauto als privé auto is de Citroën Berlingo. Het is een comfortabele wagen met verhoogde zitplaats en grote laadruimte en dus handig als je materialen voor je onderneming moet vervoeren. Wil je een Citroen Berlingo leasen, dan heb je verschillende keuzes uit carrosseriesoorten, motoren en andere extra opties om een auto naar wens samen te stellen. Door een laag brandstofverbruik van de Citroën Berlingo en relatief lage CO2-uitstoot worden de lease kosten beperkt. Je kunt zelf de lease periode kiezen, waarbij bij verschillende leasemaatschappijen ook shortlease mogelijk is.

Zonder zorgen de weg op

Als je een Citroën Berlingo leaset heb je geen omkijken naar autoverzekering, onderhoud, schadekosten en de afschrijving. Deze zaken zitten inbegrepen in het leasecontract en worden verzorgd door de leasemaatschappij. Dus ook als je met pech op de weg staat, wordt er snel en eenvoudig vervangend vervoer geregeld. Zo wordt er geen kostbare tijd verspild en worden de goederen of materialen altijd op tijd bezorgd. Als ondernemer kun je ook kiezen voor Financial Lease, waarbij je de economische eigenaar wordt en de auto op je balans blijft staan. Dit is bovendien fiscaal voordelig en is een goede optie als je aan het eind van de lease periode de auto wilt kopen.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen