XORO
Image default
Auto

Waarom zou ik een auto leasen in plaats van kopen?

Waarom je misschien beter een auto kunt leasen dan kopen is een vraag die veel mensen zich stellen sinds het privé leasen populair is geworden. Voorheen werden auto’s alleen geleased door bedrijven. De “auto van de zaak” was en is vaak een leaseauto. Lekker makkelijk voor de werkgever, want die hoeft nergens naar om te kijken. Al het onderhoud is bij de prijs inbegrepen, de belasting en verzekering zijn geregeld, het maandelijks te betalen bedrag staat van tevoren vast, ideaal voor de financiële administratie. Maar ook steeds meer particulieren zien hier de voordelen van in en willen dus ook een auto leasen. Veel bedrijven spelen in op die vraag en daarom kun je nu dus ook privé een Volkswagen Caddy leasen.

De voordelen van private lease voor particulieren

Net als bedrijven willen veel particulieren geen rompslomp en onverwachte kosten als het om hun auto gaat. Want het komt soms erg slecht uit wanneer je pech met de auto hebt en de garagehouder komt met een begroting van een paar honderd euro om het euvel te verhelpen. Niet iedereen heeft daar de financiële reserves voor. In zo’n geval is leasen de ideale oplossing. Want de kosten voor onderhoud en reparaties zijn over het algemeen bij de prijs inbegrepen.

Onbezorgd genieten van je leaseauto

Als je kiest voor leasen van een auto heb je in veel gevallen wel de lusten en niet de lasten. Als er een probleem is breng je de auto naar de garage en hij wordt gerepareerd. Als de auto een onderhoudsbeurt nodig heeft is dat “gratis”, omdat je die al betaalt in de leaseprijs. Je hebt dus geen onverwachte extra kosten en dat is voor veel mensen het grote voordeel van private lease. Je weet van tevoren waar je aan toe bent en wat je maandelijks en jaarlijks kwijt bent aan leasekosten. Het enige wat er nog bij komt zijn de kosten van de brandstof.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen