XORO
Image default
Auto

Zelf de lease auto kiezen

Er zijn bedrijven die lease auto’s kiezen en daar moet je het mee doen, maar als je geluk hebt wordt je zelf op pad gestuurd. Daar zijn vanuit de werkgever gezien wel een aantal eisen die meegenomen moeten worden. Hierbij kun je denken aan het keurmerk, de levensduur en ‘groen’heid van de auto. Dat laatste is voor veel bedrijven steeds belangrijker geworden en laten zij ook graag doorvoeren in de keuze van de lease auto. Je kunt dus zeker zelf voor een lease auto gaan kijken wanneer dat niet vanuit de baas is geregeld. Afspraken en regels hierover zijn intern bij het bedrijf altijd opvraagbaar, zodat je niet met de verkeerde auto ‘thuis’ komt.

Persoonlijke smaak

Voor veel mannen is het vooral erg adrenaline-opwekkend op een auto helemaal naar hun smaak te ontwerpen. Na velen proefritten gemaakt te hebben en dealers af te zijn gegaan is er een keuze gemaakt. Nu komt nog de personal touch aan de auto. Je kunt namelijk zelf kiezen wat voor banden of velgen je wilt. Net als de kleur, zowel van binnen als buiten. Hou je meer van een stoffen bekleding of toch liever leer? Bedenk het maar en je kunt het laten aanpassen. Het interieur wordt steeds luxer bij nieuwe auto’s, want een aantal jaar geleden werd er nog niet gesproken van verwarmbare voorstoelen, nu wel. Die persoonlijke smaak kun je dus ook laten doorvoeren in de lease auto die je via het bedrijf gaat aanschaffen.

Regels vanuit het bedrijf

Helemaal leeg wordt je niet op pad gestuurd. Je kunt namelijk eisen verwachten waaraan de auto moet voldoen. Het is normaal om van de werkgever te horen of je voor een diesel of benzine auto moet gaan. Net als dat elektrische auto’s nu populair zijn en je die eis meekrijgt. Weliswaar staat de veiligheid van een auto voorop en wordt er aangeraden om een alarm op de lease auto te laten monteren, net automatische ruitenwissers die het werk voor je doen terwijl jij op de weg let.

http://www.leaseautocentrale.nl